Parc dels Estanys

Parc dels Estanys a Platja d’Aro

“Un somni fet realitat”

El Parc dels Estanys a Platja d’Aro, és un espai de natura ubicat al cor de la vila. Ocupa una superfície de 150.000 m2 i hi trobareu una enorme bassa de 60.000 m3 que recull l’aigua dels excedents del riu Ridaura i de la xarxa pluvial de la població, gràcies bàsicament a la construcció d’una obra hidràulica que evita les possibles inundacions de la vila. Es un lloc excel·lent per anar amb els nens a mirar aus i fer una passejada.

Parc dels Estanys a Platja d’Aro. Què hi trobarem?

El parc disposa de diversos miradors, guaites, per poder observar les aus que hi fan parada. S’hi han observat fina a 250 espècies d’ocells diferents, tant de les que habiten permanentment en la zona com les que hi fan estada durant el seu camí en èpoques de migracions. Es tracte d’un gran punt verd on es respecte la diversitat biològica i els ambients naturals que la fauna necessita. Hi trobareu diferents plafons informatius i itineraris didàctics per fer en família.
El parc disposa d’un camí de terra que voreja l’estany i que permet fer passejades caminant o en bicicleta. Al llarg del recorregut hi trobareu bancs i alguna petita zona de pícnic. El parc també és conegut com el parc de les escultures ja que n’hi ha exposades de manera itinerant.